Handelsbetingelser


Betaling: 
Der sendes en faktura eksklusiv moms. Her er det mulighed for betaling med enten mobilepay eller bankoverførsel.

Forsendelse: 
Alle ordre sendes med Post Nord, med mindre at andet er aftalt. Priserne oplyses ved betaling af ordre.

Reklamationsret:
Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Levering: 
Er varen på lager afsendes den typisk indenfor 1-2 hverdage. Dog kan kan der forekomme en produktionstid på 5-6 dage i travle perioder. Er leveringstiden vigtig for dig, er du meget velkommen til at skrive en besked, og jeg skal vende tilbage. 

Fortrydelsesret: 
Efter du har modtaget produktet, har du 14 dages fuld returret. Dette træder dog kun i kræft, hvis varen ikke har været brugt, eller at emballagen er ubrudt. Kontakt venligst left hand leather forud for returnering, for nærmere aftale. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og returneringsomkostningerne dækkes af dig. 

Varen sendes retur til: 
Left hand leather
Niels Lykkes Gade 17
9400 Nørresundby 

Skatter og afgifter: 
Ved køb fra andre lande en Danmark, kan der forekomme toldafgift bestemt udfra lokale toldbestemmelser. Disse afgifter er på købers regning. 

Forbehold: 
Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer.

Generelle oplysninger: 
Left hand leather
Niels Lykkes Gade 17
9400 Nørresundby 
hej@lefthandleather.com
+45 61 34 33 32
Etableringsår: 2014

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer 
  • Emailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Left hand leather. 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til www.lefthandleather.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Cookies anvendes for at optimere din oplevelsen af websiden. Du kan til hver en tid slette cookies på din computer, via din browser.