Udstilling på Hirtshals bibliotek


Biblioteket var et af mine favoritsteder at komme som barn. Et sted med ro og fred og hvor man kunne spise en pakke toffifee til 9,95kr. i hjørnerne, uden nogen bemærkede det. Nu koster en pakke toffifee næsten 20kr, men inflationen har endnu ikke ramt Hirtshals bibliotek og stemningen her.

Jeg blev derfor glad, da bibliotekaren Randy spurgte, om jeg havde lyst til at lave en udstilling her.
I løbet af sommeren har jeg forberedt udstillingen, og jeg har specielt brugt tid på lædertasken, som er det nyeste produkt i kollektionen. Tasken kan både fungere som skuldertaske og clutch, da remmen nemt kan tages af. Lædertasken er udstillet i naturlæder og cognacfarve. På udstilling kan man også se de populære suttesnore med navn, keyhangers med tryk, kortholdere, fyrfadsstager med mere.

I 2015 flyttede biblioteket ind i det gamle rådhus i nye renoverede lokaler. Havet og havnen er et gennemgående tema i valg af materialer og indretning. Der er blandt andet en hel væg, der er udsmykket med et billede fra husmorstranden - det er bestemt et besøg værd!

Selve læderudstillingen står i glasmontere, og er det første du møder både fra hovedindgangen og bagindgangen. Jeg udstiller hele september måned, og har du lyst til at se udstillingen kan biblioteket findes på Jørgen Fibigersgade 26 i Hirtshals. På deres hjemmeside https://opac.hjbib.dk/bibliotek/hirbib kan der findes yderligere information omkring åbningstider og arrangementer.

God fornøjelse! :)

ipad cover filt. suttesnor med navn. keyhanger med tryk taske i kernelæder, left hand leather