Minimalistik kortholder i sort læder


Januar 05, 2017
Nogen gange har jeg svært ved at slippe en idé. Ja faktisk bliver den ved med at "hjemsøge" mig indtil at jeg sætter mig ned, og tager skridtet fra idé til konkret produkt. I dette tilfælde har jeg i en længere periode gået med en idé omkring en enkel minimalistisk kortholder til 4-5 kreditkort + sedler. Den anden dag tænkte jeg, at nu skulle den altså ud af mit hovede, og jeg gik straks igang med at tegne modellen i min opskrift-bog, og gik dernæst en tur i værkstedet.

Når det sidste sting er syet, og "left hand leather" er banket i forsiden fyldes jeg ofte med en stor tilfredsstillelse, stolthed og glæde over endelig at have idéen konkret i min hånd. Samtidig er der noget utrolig nærværende i det at arbejde med læder, for hvis ikke jeg er 100% fokuseret ender produktet ofte med at skuffe. Derfor gør jeg mig altid meget umage, og uden det skal lyde alt for flippet, synes jeg at man kan fornemme det nærværende og autentiske i hver produktet.

De følelser finder jeg sjældent andre steder på samme måde, og det er nok derfor at jeg elsker at lave det som jeg laver. 

Her kan du se hvad der er gået fra en abstrakt idé oppe i mit hoved, til noget helt konkret.

Ps. Den kommer forresten med i den nye kollektion, men du kan sagtens bestille allerede ved at skrive til mig her på siden. 

kortholder, sort læder, læderpung, left hand leather