Julemarked og juletravlhed


December 14, 2016
Søndag d. 4/12 havde jeg en rigtig hyggelig oplevelse i den Svenske Sømandskirke i Hirtshals. Jeg havde en lille stand hvor jeg udstillede mine læder-produkter, og responsen fra de mange besøgende var rigtig god. 

Forud for sådan et marked, bruger jeg ret meget energi på at finde ud af hvordan jeg præsenterer mine produkter med fokus på:

  • det eksklusive
  • det håndværksmæssige
  • det rolige og hyggelige overblik
  • samt salgsstyrring

Derfor allierede jeg mig med min skønne kæreste, som er en haj til at opstille sådan en stand, og resultatet kan ses på billedet herunder. Vi lavede en del prøveopstillinger i min forældres stue, inden at vi blev enige om denne løsning. Tak for lån af stue :) 

Det var en super fed oplevelse, at få en direkte feedback på hvilke produkter som virker, og hvilke der måske skal have en justering. Stor tak til alle som kigge forbi og sagde hej. 

left hand leather, julemarked, svensk sømandskirke

Nu arbejder jeg på højtryk for at få alle julegaverne færdig til juleaften, og jeg har travlt! Faktisk tager jeg ikke flere store ordre ind, da jeg er i tvivl om jeg kan nå alle sammen.

Denne pung i sort læder blev sendt afsted i sidste uge, og jeg håber at modtagerne bliver lige så glad for den, som jeg nåede at blive under udviklingen af denne. Nogen gange bliver jeg ekstraordinært glad for at skabe noget med hænderne, at det kan være svært at sende produktet til kunden. Men afsted skal det jo. 

pung, kortholder, sort læder, left hand leather